09 toukokuuta 2010

lakkoja kynsien

Tänä keväänä on tapahtunu jotain kummallista ku kynsilakkavarasto on ottanu jonkun kasvupyrähdyksen. Syytän tästä pikkusiskoa, joka on tartuttanut varmaan jonkun kynsihulluuden. Miun kynnet menee ihan haperoksi jos en piä niissä lakkaa, huomasin sen jälleen.. Vois kai sitä jotain tabuja napsii, mut kuka jaksaa?
Rimmeliä muutamaa eri mallia :D Tuo yks on melekosen vanha. Vihree ja valkee on niitä uusimpia tulokkaita. Just panin kynnet vihreeks vaan en minä tiiä onko tämä mistään kotosin. Pitäs ehkä olla jotain mustia tarroja..
Sit neutraali varasto.
Ja sekasikiö jaosto. Tuo ylärivin oikeen reunan glitterihomma on kiva muien lakkojen päällä. Sillä saa tuplattua kynsilakkavaraston. Ja kuten näkyy tuo yks Gemey ei kans ehkä ihan oo tältä vuosituhannelta..

Ja sitten loppukevennys. Näin voi käydä kun tekee ekan kerran korvapuusteja. How pretty?? :D
Ja huomenna taas mukavan viikonlopun jäljiltä kouluun. Sinne on kyllä kiva mennä, ku homma etenee.
HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ RAKAS ÄITI <3 huomenna saat pikkupikkulahjan.. taidan rueta askartelemaan jotain ektraa aikani kuluksi :D

Kippo kuittaa.

3 kommenttia:

  1. Luin että kippo kutittaa :D ihanan herkullisen näköisiä valiokappaleita nuo pullat, miulle ainakin maistuis ^^

    VastaaPoista
  2. Kippo voi myös kutittaa. Ainakin rääpälettä <3 Voin tehä sulle pullia joskus :D Jos osaisin tehä sievempiä..

    VastaaPoista
  3. Hyviä ne ainaki oli ja ei tarvii montaa syyä nii ei tuu nii hane olo :) Hurjasto sulla kyl noita lakkoja :O Pitäs itekkii varmaa joskus lakkailla kynsiä, tosin en jaksa niitä puhistaa sitte :P laiska mi laiska.

    VastaaPoista