06 huhtikuuta 2010

Här börjär

Se on siansaksaa ja tarkoittaa että tässäpä ois. Myöhässä pienen ikuisuuden. Yritin kerran näitä esitellä ja kaikki kuvat latautu kuperkeikkojen kautta ja tupsahti tänne ihan vinksin vonksin ja meni hermot. Nyt ne totteli. Anoppi toi Ikea reissusta tuliaisia. Tämmöset siniset matot keittiöön tilasin. Olikohan Ringum -nimisiä nämä. Nyt ne on jo ihan pölyset, imasevat kaiken pölyn lähiympäristöstään.. Pitäs varmaan useemmin siivota. Näillä on tosi kätevä leikkii vaikka lumpeenlehdellä istumista. (oon löytäny itteni useemmin ku kerran istumasta keittiön matolla, entisellä matolla sitä ei tapahtunu)
Sitten saatiin monta metriä (6?7?) tämmöstä kangasta, josta tulee meille uudet verhot. Tavoitteena oli saada vähän valoaläpäisemättömämmät verhot ku mitä nuo entiset valkoset Marimekot. Nää on vähän saman tyylistä kangasta ja kaupunki teemaki jatkuu ihan huomaamatta. OIkkein kivat. Toivottavasti tulee hienot verhot. En siis tee niitä ite :D Siitä ei tulis mitään.. Mitäs tykkäätte kaikki mielikuvitusbloginlukijani? :D
Och sitten kävin viime viikolla tosiaan PYÖRÄLLÄ siellä kirpputoreilla ja löysin nämä. Pari pokkarii ja ihanan huivin. Kirppikset on sitten ihania. Voisin käydä joka päivä. Oon shoppaillu viime aikoina, tai oikestaan koko tänä vuonna ihan tosi vähän oikeissa kaupoissa. Hyvä minä.
Tänäänki kävin kirpparilla ja en löytäny mitään muuta ku isännälle upeen mukin :D Kuvailen sitä hieman: suuri coca cola muki, jossa on Arskan kuva.. hih. Semmossii asioita. Ihana kun ulkona on lämmin.

2 kommenttia:

  1. onpas kivoja asioita taas siulla ^^ et varmaan ees ottanu kuvaa niistä näteistä kynsistä jotka siulla oli tässä yksi päivä.. kuulemma oli.. :D terveisin mielkuvitusbloginlukijasi (olet kuvitellut tämän koko kommentin)

    VastaaPoista
  2. Voi ei en ottanutkaan. Hyvin keksitty, mielikuvituskauniitkynnet :D

    VastaaPoista