25 syyskuuta 2010

tarvii vai haluu?

Ihmisen elämä on yhtä haluumista. Minäki haluun vaikka sun mitä kaikkee. Osa on ihan realistisia haluamisia. Eri asia et tarviinko mitään mitä haluan. En. Mut mikään ei estä haluamasta. Kun nyt oikein mietin että tarviisinko oikeesti jotain..niin oikeestaan en kai tarvii.

Kuvittelen tarviivani talvitakin mut sekin on kai enempi haluumista. Koska yks hyväkuntonen talvitakki on olemassa.. Mutta haluaisin semmosen rennomman parkamallin. Karvahupulla ehdottomasti. Ison ja tosi lämpimän. Ne palelun teinivuodet on ohitettu nyt kun on saavutettu tämä muka-aikuisen ihmisen ikä. En kyllä haluu enää palella yhtään.

Kuvittelen tarvitsevani myös hai-saappaat. Ne on niin ihanat. Mut mulla on jo yhet kumpparit. Kai mie nyt niillä pärjään sen kaks kertaa vuodessa siellä metsässä? Turha huijata ihteeni et oikeesti lähen vesisateella ulos johonkin kävelemään. Mitä ne kumpparit siinä auttaa jos ei oo sadetakkii tai ees kunnollista sateenvarjoo? Hahaa.. Ihmeellistä.

Talvikengät voisin tarvita ihan oikeesti. En vielä tiiä sitä ihan varmaks, koska en oo kerinny kaivaa varastosta talvirytky varastoja (ainakaan en tarvii yhtään huivia..) Voiski oikeestaan piipahtaa tänään varastosta pienen kuorman.

Niin tarkotus oli tulla kertomaan mitä kaikkee haluisin.. hih. en tarvii mut ihan vaan haluun, koska oon kamala materialisti ja vaikka miten haluisin elää ilman yhtään ylimäärästä tavaraa niin silti, rakastan kaikkee roinaa. En sentään säilytä tyhjiä tuotteiden pakkauslaatikoita niinku Viiksi, mut isommat pahvilaatikot kyllä. Aion joskus muuttaa tästä loftista sinne jonnekin..maalle.

En haluu ajatella sitä joskus tulevaisuudessa edessä olevaa muuttopäivää, kukaan ei varmaan suostu meille muuttoavuks tän tavaramäärän vuoksi..Josta tulikin mieleeni, et kun muutin tähän niin mulla oli sänky, tv-taso, pieni kaappi ja tietokonepöytä. Kaikki nuo on vaihtunu ja muutenki on tuota tavaraa kertyny.

Asutaan ehkä Viiksen kanssa tässä niin pitkään et saadaan säästettyy paljon rahaa. Mikäs tässä ollessa ku on niin ihanan halpaa. Jos vaan vuokranantaja sallii, eikä haluu vaihteluu elämäänsä. Kahen kuukauden päästä oon asunu tässä 5 vuotta!

En jaksakaan luetella mitä haluun. En  kai mie mitään tarvii. Paitsi energiajuoman!! (miks hitossa en eilen tajunnu ostaa..*iskee päätä seinään*)

4 kommenttia:

  1. nyt keksin! mie tarviin uuden hiuslakan!

    VastaaPoista
  2. Siinäpä se! Tarvita ja haluta on kaksi eri asiaa - jälkimmäisellä ei mitään tekemistä järjen kanssa :) Ja se kovasti haluamansa saaminen ilahduttaa enempi. Jos jotain on tarvinnu jo kauan ja silti tullu toimeen, niin mieluummin sitten jotain mitä kovasti haluaa. Heh.

    VastaaPoista
  3. Niinpä. Vaikka kovin kovasti tarvitsisin vaikkapa uuden vessaharjan niin ei se kyllä loppupelissä ihan yhtä iloseks tee :D

    VastaaPoista
  4. Tästä voi muuten päätellä et mie tulisin tosi iloseks hai-saappaista! :D

    VastaaPoista