28 kesäkuuta 2011

Hoi

Musahaaste saa nyt luvan olla tauolla. Jatkan sit myöhemmin. Tälle päivälle sopisi ainoastaan Happy Birthday to me -ballaadi :D

Eilen käytiin vähän aleshoppailemassa. Seppälän meikkimerkin, jota en nyt osaa kirjottaa, meikit oli poistomyynnissä 5€ tsipale. Ostin meikinpohjustusaineen ja silmämeikinpohjustusaineen. Toivottavasti ne on hyviä Toivottavasti ei niin hyviä, että en haluis enää meikata ilman niitä. Sehän ois ihana koukuttua johonkin tuotteeseen, joka on juuri poistumassa... Lisäks ostin olkihatun. Onneks en sillon ostanu normaalihintasena, koska nyt lätsä oli puoleen hintaan. Helteitä odotellessa. Ostin myös parit korvakorut. En aiemmin tykänny yhtään riippuvista korviksista. Se tais olla ennen se. Toiset oli turkoosit helmikorvikset ja toiset isot korallinvaaleenpunaset muovilätyskät, kai ne esittää timanttia. Ne oli niin kauheet että ne oli jo hienot :D Ja sitten vielä parit Dependin kynsilakat ja Sokokselta kolmella eurolla huulimeikin pohjustusaine ja huulikiiltopunamikälie. Voisin kuvailla jotain joku päivä pihalla. Jos muistan.

Bloggailu on jäänyt vähän vähälle, kun oon juossu siellä sun täällä pari viikkoa. Tää viikko taitaa jatkua vielä samaan malliin. Pikkunen sisko on Oulusta käymässä ja siitähän pitää tietenkin nauttia. Kotonakin ois kiva olla, mutta jospa sitä nyt malttasi olla täällä maalla. Ainaki kuhan se aurinko alkaa paistaa.

Nauttikaahan niistä helteistä, kuhan ne nyt ensin tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti