26 elokuuta 2010

Bisnesnaiselle uskottavuutta

Miettikääpä nyt. Olet joku semmonen iso kiho jossain ja työhaastatteluun tepsuttelee just valmistunu reilu parikymppinen nainen eli tyttönainen (tyttö). Se on vähän orvon näkönen niissä olevinaan työhaastettaluun sopivissa vaatteissaan ja liian korkeissa koroissaan (tennarit ei kai käy?). Sillä on olalla laukku ja se istuu siihen penkkiin ja sitten kun se kaivaa sieltä laukustaan pinkin pikkuriikkisen High School Musical calenterin... No se pointti jokatapauksessa on se, että tuleva bisnesnainen tarvitsee bisnesnaisen tittelin arvoisen kalenterin. Vaikka oiski työtön, niin silti on hyvä olla varautunu olemaan bisnesnainen. Ettei ekassa tapaamisessa tajuu, ettei oo muistanu ostaa uutta kalenteria ja laukusta kurkkii High School Musical ja Zac Efron..

Unohetaan tästä se et tuskin työhaastattelussa kalenterii kaivellaan. Tai mistäs minä tiiän jos se on joku uus bisnesnaisten palkkaamisten kriteeri, nähdä niiden kalenteri.


Niin et mie toivosin tämmöstä. Ja ah ku vielä ois nahkaset kannet niin oispa mukava sitä hipeltää nahka nahkaa vasten..



Loppuun voin kertoa, että mulla ei ole High School Musical kalenteria kylläkään,  mutta se eka dvd on. Ja mie tykkään niistä leffoista..

1 kommentti:

  1. Onko sellasta A5 kokosta kalenterii, johon mahtuu vaivattomasti väliin puolikkaita A4:sia... Koska niitä tää näköjään keräilee ja ois kiva ku ne ei kärsis ja silti ne pysys siellä välissä.

    VastaaPoista