09 syyskuuta 2011

Hyvä farkkudiili

Heissuli vei! Tällä viikolla on ollu vaikkas minkälaista menoo ja meininkii. Tai ei nyt mitään erikoisia, mut semmosta kivaa epäkotonaolemista. Mm. kaupungilla käymistä (ja työkkärissä...), kaverin luona juoruamista (kannattaa pyöräillä, ulkona on ihana syksyn tuoksu!) ja eilen oli taas kaupungillapyörimispäivä. Syynä siihen More to Love -neidit Mimmi ja Peppi, jotka oli Sokoksella esittelemässä Gossip-mallistoa. Niitähän piti käydä ihastelemassa, ja siis voi että ne naiset on oikeesti ihan yhtä ihania, ku mitä tää internet antaa ymmärtää.. No mutta en enempää jauha heistä, kun alatte epäilee miun mielenterveyttä..

Mutta siis. Gossip-mallistossa ois ollu yhet kivat farkut, vaan onneksi siellä ei ollu jäljellä sitä kokoa, joka ois ehkä ollu oikea. Koska Jim&Jillistä löyty jotain ihan älytöntä. Cheap Mondayn farkut oli alennettu kymmeneen euroon. Ja sitten ku kassalle niitä kiikutin, niin ihana myyjä (ihana, koska se kehu miun ponchoo..) kysyi, mistä rekistä housut otin, ja kertoi, että ko. rekissä on kaikki tuotteet ota 2, maksa 1.

Siinä sitten pyllerö loikki ilopompuilla sinne rekille ja lopputulemana päädyin ottamaan toiset samanlaiset, mutta pienemmät farkut :D On tässä viimeaikoina ollu tuota kutistumaa, niin ajattelin et pitäähän sitä nyt yhet skinny jeanssit olla. Niissä pienemmissä on onneks vähä paremman pitunen lahjekki. Niissä isommissa kun on 34 tuumaa ja mulla on jalkoja ehkä kolmen tuuman edestä.

Tämmöiset ovat ne pökät. 

Siinä se meniki ilta hipelöidessä omaa persittä. Hyvä perse. Ja sitte illalla ku sovittelin niitä laihuusfarkkuja niin neki mahtu ja meni kii. Mahamakkara vähän inhottavasti jää tarjottimelle, joten jotain on vielä tehtävissä. Mut pointti oli se, että mulla on farkut. TAVALLISENKOKOSTEN IHMISTEN KAUPASTA. haha.

Ja torillahan oli myös markkinat. Tänäänkin olisi vielä. Ostin lakuja. Tässä näitä erikoisen hienoja taidekuvia:
Aika musta lakumaku.

Viime viikolla Vilasta kalastettu clutch on ihana. Tartteisin vaan nyt sit ton väriset kengät.. Posti toi toissapäivänä Kotivinkin (siis se on ihan tilattu [humoristinen viittaus blogimaailman piilomainontajupakkaan]) ja illat on kulunut Lauren Weiasbergerin Viime yönä Chateau Marmontissa -kirjaa. Ihan viihdyttävää hömppää.

Oranssia kirpsakkuutta syksyyn. Nää lakat on yksiä suosikkeja kyllä.

Yks uus ihana sormiasia jäi kuvaamatta. Ehkä muistan huomenna. Huomenna ois meininki käydä matkustajasatamassa, siellä on joku sadonkorjuutapahtuma.

Mukavaa viikonloppua kaikille tasapuolisesti. Mitäs meinasitte viikonloppuna puuhata?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti