18 syyskuuta 2011

Kirppisaarrerotsi ja kotikotinen

Hyvää sunnuntaita kaikille tasapuolisesti! Pari päivää siinä meni, että asunto saatiin kondikseen, mut ai että nyt on mukava olla. Nopeamminkin olisi voinut toki toimia, mutta Viiksi on vähän hitaampaa sorttia. Parempi edetä hitaasti, ettei polonen turhaa stressaannu.. (kröhömn..)
Lupasin, jotta esittelen jotain ihanaa ja tässä se on. Ruskea nahkatakki löyty Jättkirppikseltä. Hintaahan sillä oli 25€, mutta kaipa se on nahkatakista ihan käypä hinta. Ainakin kun vertaa niihin muihin samanhintasiin nahkatakkeihin, joiden nahka on kaukana pehmosesta ja siististä. Pääteltiin, et mahtaa olla Turkin tuliaisia tämä takki. Mut sehän on ihan se ja sama, vaikka ois sitten Perämeren pohjasta. Pääasia et tää tykkää.
 No kyllä mie nyt vähän epäilen, ettäkö ihan ympäri talven tässä tarkenisin ilman mitään muuta varusteita. Mutta sateisessa Lehtiä Ilosaaressa -tapahtumassa tämä kyllä piti minut oikein ihanasti lämpimänä. Vieläkö vähän hehkuttasin...no en kait. Onkos hieno? Öököttääkö nahkatakit?

Huomasin muuten siellä samaisessa edellä mainitussa musiikkitapahtumassa, että takkimuodin ykkösiä nuorehkon väen parissa ovat parka-takit ja nahka-/tekonahkatakit. Väreinä kaikki vaaleesta beigestä ruskeen eri sävyjen kautta mustaan (siinäpä vasta onkin monta väriä..). Näin myös muutaman punaisen takin. Ja erään wanna-be-Bladen...Muotiraportti.

Niin siihen kodinmuokkaukseen sen verran, että järjestys vaihtui pikkusen, taas tuli sitä paljon hekutettua tilantuntua lisää :D Erilaisia tilaratkaisuja jne.. Viitateen edellisiin kursivoituihin sisustussanoihin, oon pari kertaa kuullut miesten päivittelevän (räkästä naurua) noita hienoja sanontoja..

Ihana keltanen kyltti pääsi taas esiin. Tuolla alhaalla lukee siis "asioimisto", eikä "toimisto", niinkun helposti voisi arvata.
 Yksin kotona lauantai-iltana. En tykkää siitä sitten yhtään. Kun kaikki blogit oli luettu, niin hetken meinasin rueta pelaa konsolilla. Kunnes tuli palapelintekohimo. Oon alottanu ton mustavalkosen palapelin aikasta monta kertaa, mut joku siinä mättää. Ehkä puuttuu muutama solunen päästä. Tai keskittymä. Mut tiiän ainakin, et multa puuttuu se palapelimatto. Oishan se kiva, että ku ne hermot lopulta menee, niin sen palapelin voisi vaan rullata piiloon, eikä tartteis suutuspäissään länttiä sitä palasiks ja laatikkoon. Välttys seuraavan palapelinrakennushimon kohdalla siitä deja vu-tunteesta.

Luulen, että tälläkin kertaa siinä käy niin, että kokoon siitä ehkä 1/3 ja sit tulee tenkkapoo. Kirppiksellä olis ollut sellanen palapelimatto tuossa männä viikolla. Harmi, etten sillon vielä tiennyt tarvitsevani semmoisen ihan ehdottomasti. Pitäähän nyt jokaisella ihmisellä olla palapelimatto... No, oli mattoa tai ei, palapelihimo on hallitseva olotila. (Ja tossa palapelissä näkyy miesperse! Alaston mies makoilee sängyllä lakanansa kanssa..)

 Parista korista rakentelin tollasen hyllykön. Sinne sai näppärästi noita tyttöjen juttuja survottuu. Toinen kori oli toiminu ikuisuuden lehtikorina, toinen noin puolisen vuotta naulakon alla kenkähyllynä :D.. Luulin et ne olis ollu samankokoset, mut eipähän nuo oo. Ei taida olla ees samanlaiset. Väliäkös tuolla.
 Yleismaisemaa. Sänky muutti siis kulmaan. Nurkkaan jääneeseen "kolmioon" kasasin lehdistä pinot, toimii tasona lampulle jne. Sinne mahtuu myös ihanasti piiloon modeemit sun muut härpäkkeet. Ja se kerää ihanasti pölyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti