20 lokakuuta 2011

Saippuanaama

Hei tarjoilija, saippuastani katsoo joku!

Tämä kuva nyt ei liity tähän asiaan mitenkään, mutta pakko oli eilen tuo naama kuvata, kun sen satuin huomaamaan..

Huomenna on kyllä mukava mennä töihin. Pikkuhiljaa alkaa niinku alkamaan tuo touhu ja on kiva huomata, että on kiva mennä. On tietokonetta ja kännykkää millä painaa duunii. Vielä ainakin oikein muksaa.

Ja huomenna on mukava mennä töihin myös sen takia, että sitten onkin jo perjantai. Kukapa ei viikonlopusta tykkäisi.

Tänään aamulla tuli vähän kiire. Olin lähdössä pyöräilemään, kun tajusin et siellähän sataa. Äkkiä kurkistus kukkaroon, toteamus että rahaahan on, ja äkkiä bussille. Sitten tietenkään keskustaan päästyäni ulkona ei enää satanut..Eikä oo sen koommin satanu. Mutta siis siinä kiireessä annoin muka mahdollisuuden viime talvena paskaks poljetuille henkkamaukkalaatukengille. Muistin kävellessä, miks ne oli huonot. Kysymys kuuluu: Miksi ne kengät on ollut tuolla odottamassa muka uutta syksyä, jos ne jo viime keväänä huonoiksi totesin? Ja jatkokysymys: Miksen heittäny niitä heti roskiin, kun tulin kotiin?

Siinä todettuani niiden kenkien hautajaisajan saapuneen päätin, että tänään on löydettävä uudet kengät. Jotkut näppärät nilkkurit, jotka käy toimistoon ja kaupungille, hameen ja housujen kanssa. (En juurikaan ikinäkoskaan käytä hametta..) Mut ei. Pitää kai rueta kenkäsuunnittelijaksi. Ja sit ku ihastun joihinkin popoihin, niin hinta on...sanotaanko nyt, että se hinta on paljon liikaa. Ei hätää. Jatkan etsimistä. Jos en löydä niitä ikinäpian, lampsin Prismaan ja ostan buutsit. Lastenosastolta. (ei varmaan tarvi sanoo, et miun tuurilla niitä ei sit enää siellä ole.. ?)

Huomenna menen kirpparille ja ostan kenkäni sieltä. Ja sillä sipuli.

Hauskaa perjantaita siullekin!

Yritän ajastaa aamuksi postauksen. saas nähä miten ämmän postauksen käy.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti