22 lokakuuta 2011

Sanansa mittainen

"Huomenna menen kirpparille ja ostan kenkäni sieltä. Ja sillä sipuli."
 

Joensuun Uusiotori pisti kyllä eilen parastaan. Noita-akka kengät 1€.


 Ja saappaat. Jotka mahtuu pohkeesta tämmöselle hehtaaripohkeellekin. Nämä on suomalaiset Ellat. Myös 1€. Yritin laittaa kuvan myös ihanasta mustavalkoruudullis-punaisesta vuorista, mutta sillä kuvalla oli uhmaikä tms.

En eilen vielä löytäny lankkiani.. (liekkö omistankaan..) Mutta siis kenkiä menin ostamaan ja löysinki kahdet. Ja ihan naurettavaan hintaan.


 Vasemmanpuoleinen spurguneule on myös uusiotorilta. Hintana kakskytä senttiä. Pikkusen nyppykonetta ja pesukonetta vailla. Onko tuo ihan kauhee?
Oikeenpuoleinen on henkkamaukan tilauksesta. Voisin avautuu noista tuommosista puseroista/paitapuseroista paidoista ja tisseistä ja töröttävistä napeista, mut enpä taida.


Vasen hm, eilen ulkoilutettu, monta monituista tuntia siinä jorattu. Tykkään siitä kovin. Ja sama spurguneule ja ystävänsä uusi vanha kaulaliina, myöskin Uusiotorilta. Se maksoi 50 senttiä.

Kirppisostokset oli eilen siis 2,70€. Sisältäen kahet nahkakengät, neuletakin ja huivin. Not bääd.


Uusi ihana neuletakki henkkismaukkis. Mukava ku on tollanen vähän lyhkäsempi. Olematta liian lyhyt. Se pariutuu tänään tuon pilkkupaidan (kirjotin pillupaidan..) kun mennään synttäreille! Hmm. Ja jompaset kumpaset uudet kengät pitää viedä testiajolle.



Neuletakki on viininpunanen. Ei ruskea. Tyhmä kuva.

Noniin. Semmosia uutuuksia. Nyt rupean hinkkaamaan naamaa erilaisilla meikkiaineilla ja ootan että tuo mies tiskovvaa. Sitten tää nainen tekis näille ruokkoo: jauhelihapötiköitä, tomaatti-sipulisalaattia, fetaa jne.

Minä oon kyllä sitä mieltä, että joraamassa kannattaa ehdottomasti käydä perjantai-iltana. jää jotenki enempi tätä ihanaa viikonloppuaikaa. Mites, perjantai vai lauantai?

Ps. Käykää kattoo tää. Tällaset tarjoilut joensuulaisessa baarissa.. En ehkä mee tohon baariin i-ki-nä. (huomioi "ehkä").

Hyvää viikonloppua! 
 

3 kommenttia:

  1. No oletpas löytöjä tehnyt! Voin lainata lankkia, jos ei omasi ilmiinny.

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvät kenkälöydöt olet tehnyt! :) Tuo H&M:n pallopusero oli mullakin ostoslistalla, ja voi että se näyttää kyllä ihanalta! :)

    VastaaPoista
  3. Tuo pallopaita on kyllä ihan ihana. Taitaa olla uus lemppari. Sitä minä en tiiä, että imarteleeko se minuu millään tavalla, mut sillä nyt ei oo niin väliä :D

    VastaaPoista