29 lokakuuta 2011

Taistoon kuivaa pehkoa vastaan!

Hellou!

Yves Rocherilla oli hirmu hyvä tarjous Halloweenin kunniaksi. Ensimmäisen ostoskoriin klikatun tuotteen saa ilmasiksi. No siitähän se ajatus sitten eilisiltana surffaillessa lähti. Kattelin hiustuotteita jotain hiuksia kiillottavaa tai kuivia hiuksia helpottavaa tuotetta ajatellen ja siellä hiustuotteiden seassahan oli Monoï-öljy. Oon kyllä levitelly sitä joskus kesällä hipiääni serkkulikan putelista kultainen rusketus silmissä kiiluen. Mutta että hiuksiin? No minähän tilasin sen jo, sillä tiedän sille tulevan käyttöä, mutta onko teillä kokemusta sen ja hiusten yhteistyöstä?

Rocherin Yves kertoo öljystä näin:
Tahitin kaunotarten salainen ase Öljyssä on 50 % aitoa tahitilaista monoï-öljyä. Riittoisa ja tuoksuva öljy on luonnollinen kesätuote kauneudenhoitoon. Öljyä voi käyttää sekä ennen auringonottoa että sen jälkeen ja se on omiaan tummahkolle tai aurinkoon tottuneelle iholle. Öljy tekee hiuksista vahvat ja kiiltävät, ravitsee ihoa ja saa rusketuksen hehkumaan.
+ : Eksoottinen tuoksu säteilee auringon lämpöä. Pehmentävä koostumus tekee ihmeitä kiillottomille ja kuiville hiuksille. Perinteinen Monoï-öljy ei sisällä auringonsuojaa.
kuva

Kuulisin mielelläni kokemuksia!

Jaa mitä muuta tilasin? Noh täältä pesee:

Kiiltoshampoota, miniripsari testiin, jos vaikka onkin hyvä tuote, arskapuuteri, kevyt meikkivoide ja suihkugeeli. Lisäks sain tilaajalahjaksi semmoisen kassin. Saas nähä onko mimmonen luonnossa. Yhteensä nää irtos alle 20€:lla, joka on miusta jo kyllä tämmösestä määrästä aikasta vähän. Ja ku tilaus ylittää 17€, saa sen ilman postikuluja. Ajattelin ihan vinkata teillekin, ku oli miusta niin hyvä tarjous! :) Mulle sit raporttii, jos päätätte tilata jotain tai jos ootte jo tilannu! En ole utelias..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti