04 tammikuuta 2012

Käynnistymisvaikeuksia

Kaikki tietotekniset vempaimet on käynnistynyt ihan normaalisti. Mulla taas taitaa olla nyt vähän vaikeuksia käynnistyä tähän vuoteen. En oikein tiedä mitä odotan tältä vuodelta. Ei ole mitään tietoa tulevaisuudesta. Toisaalta se tarkoittaa sitä, että tää vuosi voi tuoda mukanaan ihan mitä vain. MITÄ VAIN.

Toivottavasti tämä vuosi ois ikimuistoinen ja jotenki hyvän olon täyteinen. 

Eilen aamulla piti palailla arkeen. Aamulla väsytti ihan vietävästi. Onneksi hyvä ystävä soitti ja piristi päivää. On se kumma, miten joskus siihen ei tarvita kun jostain asiasta innoissaan olevan ystävän puhelinsoitto. Se on parasta huomata, miten vähästä se joskus on kiinni. 

Nyt yritän käynnistyä tähän päivään. Tän päivän missiona on myöskin ehkä kirppiskiertelyä. Mie todella tarvitsen uusia vaatteita. -20kg on tehny tehtävänsä vaatehuoneen sisällölle. Pois menevien kasa on kohta isompi, kun se käyttövaatteiden kasa. 

Lisäksi tälle viikolle kuuluu yhdet pikkuneidin synttärit, kalenterin metsästystä, sekä toivottavasti relaksoitumista omassa kotona. Kyllästymiseen asti. Ja ulkoilua? Paljon mukavuuksia siis. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti