12 tammikuuta 2012

Valkoisia vaatteita

Oon jo kaks kertaa kirjottanu tähän vaikka mitä hölynpölyä etätyöstä, flunssasta, levosta jne. Mut olkoon. En jaksas ees ite lukee sitä tekstii. 

Lauantaina on ystävän valmistujaiskemut. Oh mi good mie niin ootan sitä. Ainakin ne siis on, jolleivat (onko tuo suomea..) taivaankappaleet käänny meitä vastaan. Mutta niin, siellä olisi paljon mukavia ihmisiä, joita on kiva nähdä pitkästä aikaa. Ja varmaan muutama uusikin tuttu. 

Josta tulikin muuten mieleeni, että miks helkkarissa valkosta pyykkiä ei oo ikinä tarpeeks. Joko mullon liian vähän valkosia vaatteita, tai sit .. en tiedä. Joudun pesemään yhtä ja samaa valkosta jättipyyhettä ties monettako kertaa peräkkäin, ilman et sitä on kukaan käyttänyt sillä välin. Ku pitää saada jotain täytettä sinne koneeseen. muuten pesukone kuulostaa siltä, kun kolmas maailmansota olis iskeny ja vähintään alien olis tulossa seinän läpi. 

Ja kyllähän te tiedätte, jos nainen päättää että se laittaa valkoisen paidan sitten lauantaina baariin, niin....ei varmasti kuitenkaan laita. Mut onhan se nyt hyvä olla ees puhtaana jos se ihme tapahtuu, että päälleen sen ekan vaihtoehdon sujauttaa ;D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti