02 maaliskuuta 2010

Gröhöm.

Note to Kippo:
Älä ahmi pinaattilettuja ja tonnikalasalaattia ihan kamalasti, vaikka se onkin ihan ihanaa.

Se on kaiken maailman paras eines. Muuta ei oikeestaan tuu ostettuu. Onko nakit eineksiä? Atrian kevyet perhenakit on aika ihania :D Muut nakit on ihan luusereita.

Huomenna illalla alkaa matkustusputki! Illalla porukoille ja sieltä torstaiaamuna pikkuveljen kans kohti Oulua hakemaan pikkusiskoa loman viettoon. Sieltä jatketaan virkeenä Suomussalmelle ja sukuloidaan pari yötä. Lauantaina sit takas kotiin. Ihanaa päästä vähän nuuhkimaan pohjoista ilmaa. Mukavataihanatakivvaata.

Ja sitten ensi viikolla on luvassa kirppistelyä (löytäjän roolissa) ja varmaan paljon mukavaa aikaa ihanien ihmisten kanssa. Äiti muuten sano, että kirppis on turha paikka. Sieltä kuulemma vaan ostaa turhaa roinaa, ku kerran halavalla saa. Pöh. Äiti ei taida oikein ymmärtää. Ei kaupasta saa ruosteisia purkkeja. Eikä kahella eurolla vaatteita. ;) Mulla alkaa ehkä olla ihan mukava kokoelma purkkeja ja purnukoita.

Haaveilen modernista sisustuksesta vanhoilla tavaroilla maustettuna. Ihana modernikeittiö ja hyllyllä vanhat purkit. Kippo tyksii. Tässä ihana vanha kyltti. Tykkääkö kukaan muu? Löysin kyltin tätini myynnissä olleen kesätalon ullakolta :)

Sitten vielä semmoinen, että rakastan lukea kommentteja ;) vink vink.

2 kommenttia:

  1. Tomppa täällä moi,
    mieki eilen mussutin pinaattilettuja, ihan paljaaltaan :P kohta ne tullee ja mie voin esitellä miun ihanan väriset kynnet..

    VastaaPoista
  2. Oih ihana Tomppa. Joo huomenna nähään. Oot ostanu jonkun superihanan kynsilakan ja teet miusta vihreän.. reilu peli :P

    VastaaPoista