07 maaliskuuta 2010

Ihana kotikolo

On se semmonen juttu, että on se mukava reissata, vaan on se muuten myös niin, että on ihanaa olla kotona. Hirmu pitkästyttävää on ajella ja ajella ja ajella. Tai istuu kyydissä ja istuu..ja istuu. Varsinkaan sitten ei oo ihan niin kivaa, kun auto järjestää pieniä jännitysmomentteja. Eerik ei ois vissiin halunnu reissata, vaan kyllä se pakotettuna jakso perille ja toi kotiinki. Mutta Aino-Orvokki jakso hymyillä:
Reissussa oli siis kivaa. Saatiin pikkusisko lomalle tänne meille päin ja oli kivaa serkkutätilässä. Ostoksillakin käytiin. Maxi-Makasiinissa :D Oli hurjat ostokset; matka Alias -peli ja kynsilakka. Ja Kinderi. Sain ihan tyhmän semmosen lennokkijutun. Ja sitten vietettiin vaan aikaa, juotiin ronkeloo, kuunneltiin vittuilua, käveltiin kylmässä, naurettiin, huudettiin (gröhöm..Alias aiheuttaa volyymin nousua), luettiiin satuja ääneen sängyssä maaten, otettiin paljon julkaisukelvottomia valokuvia, syötiin pitsaa, rapsuteltiin Peppi-koiraa jne. Ai niin ja oltiin Titi-nallen huvipuistossa! (Olikohan se huvipuisto?) Oli liput ja leimat ja kaikki.

Eilen siis tulin kotiin ja tänään kävinki kirpparilla ja ruokaostoksilla. Miksei ikinä muista syödä ennen kauppaan lähtöä, ostetaan aina koko kauppa tyhjäks ku tekee mieli sitä sun tätä. No eipähän tarvii taas olla ihan heti ruokaauppaan menossa. Jotain maitoo ja leipää vaan tarttee täydennellä :) Ihan kiva on aina ostaa kerralla paljon.

Niin siitä kirppistelystä. Tein löytöjä :D Kuten melkein aina... Pojat ei oikein kiinnostunu kirpparista. Mut siis ne löydöt pöyrii tuolla pyykkikoneessa vielä hetken ja niistä kerron huomenna! Jos muistan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti