02 maaliskuuta 2010

Toffeeta

Äippä kävi laivalla ja toi lapselleen huulikiillon. Täydellistä. Voiko noin ihanaa olla?? En tiiä oliko tää nyt hyvä asia että tuon sain..Jos koukutun ja sit tulee suru kun tuo loppuu.. No ei kai. Mut on kyllä kaikkien kuulemieni kehujen arvoista töhnää. Kippo suosittelee. Lancõme, Juicy Tubes, 93 Toffee R&B.
Ja sitten. Eilen ostin pipon. Oikeassa alareunassa ystäväni Ox esittelee pipoa. Se on löysä. Puuvillaa. Ja pesulapun mukaan ainoastaan kuivapesu..pipossa??? whooot.. Mitenkähän se tuosta kärsii jos pesee? Värit irtoo? Mutta siis pipo on Pieces-merkkinen ja se on pinkin puuvillapantterin nahkaa.

3 kommenttia:

  1. Mie tahon kanssa kollaaseja miun boggiin sie saat olla miun opettajana, kun on mulla loma niin voitas pitää sellanen blogipäivä:Dhienoja kollaaseja on....onko siulla tuollaset peurat?!?!ihanat on...

    VastaaPoista
  2. Onhan miull apeurat. Toisen toi pukki ja toisen ostin joulun jälkeen sittarista suuuperalesta. Ne on ihanat. Joo pidetään blogipäivä ja voin opettaa tekee :D Ja sit voidaan tehä yhteispostauksia xD "Harakka ja Kippo pöllöilee"

    VastaaPoista
  3. Ei se ole ongelma, jos ihana huulikiilto loppuu. Äitin on vain sitten taas pakko lähteä käymään laivalla - tosi surullista ;)

    VastaaPoista