02 maaliskuuta 2010

Hip hei!

Näin se alkaa- blogimaailman valloitus uudella blogilla. Kirjoittelin aikasemmin "ruosteinen muovikuppi"- blogia ja kyllästyin totaalisesti sen ulkonäköön ja tylsyyteen ja päätin, että seuraavan blogin perustan sitten, kun osaan tehä ulkoasullekin jotain. Tadaa.

Ei ollu yhtään niin vaikeaa kun luulin, vaan ohjeita ei kyllä kovin helposti löytyny. Ainakaan niin, että olisi saanut samasta paikasta vastaukset kaikkiin kysymyksiin. Ja joo oishan sitä vanhaa voinu muokata ja niin pois päin, mut olkoon se nyt unohettu kokeilu.

Seuraan paljon muiden blogeja ja ihailen aina hienoja kollaaseja jne. ja ehkä tulevaisuudessa osaan tehä niitä myös tänne. Asensin koneelleni Picasan ja me tässä tutustutaan.

Minä oon Kippo. 24 vuotta vielä muutaman kuukauden ajan (tule jo kesä). Asustan pikkusta yksiöö pikkusen ihanan poikaystävän kanssa. Sille pitäski keksii joku ärtsy salanimi kun siitä kuitenkin täällä kirjottelen. Haaveilen tulevaisuudesta, mitä se pitää sisällään, sitä en tiiä. Koiran ainakin. Rakastan lukemista ja elokuvia. Oon aika nörtti (ainakin koneella viettämäni ajan perusteella) ja minusta taitaa olla tulossa kotihiiri :O Jaiks. No ei kai se pahaksi oo.

Oon vähän laiska. Laiska en oo, kun kyseessä on shoppailu ja kaverien kanssa törppöily. Tykkään kirpputoreista ja mulla on aina muka tosi hienoja löytöjä :D Tykkään olla hassu hölmö oma ihteni ja viihdyn niiden ihmisten seurassa, joiden kanssa saan olla pöljä ja.. haiseva.  Rakastan lähisiä ihmisiä. Ja haluan koiran. Ai niin ja sisustaminen on ihanata, mitä nyt hieman tympii tämän pikkukopperon sisustaminen (odotan sitä päivää, kun pääsen sisustamaan asuntoa, jossa on tilaa. vihaan sitä että joka paikassa on romuu. ja silti kannan sitä romuu kokoajan lisää. [viha-rakkaussuhde]). Ja odotan myöskin sitä, että pääsen semmoiseen asuntoon, johon saan koiran, hahaa. Miun sydän ei kärsi ottaa tänne kerrostaloyksiöön mitään eläintä.

Täällä blogissa tullaan näkemään varmaan huippuja kirpputorilöytöjä, reseptejä (kokkaaminen <3), ostoksia ja kaikkii ihanii luontokuvii :D Enjoy! Mie ainakin aion. Ai niin unohin ulkoisen kuvauksen. Pieni ja pyöreä.

1 kommentti:

  1. Hyvä hyvä, nyt on hyvä...!!!mie täällä koulussa homehun...kaikkee ihanaa tänne päivitä heti!!!!:D onnea ja kannustusta!!!oon niiiiiin innoissani!!

    VastaaPoista