27 huhtikuuta 2011

Huulihommia.

Miten tähän on oikein tultu?
Syytän äitiä, joka on lanseerannut käsitteen vahinkohuulipunasta. Se on levinnyt myös kiiltoihin ja huulirasvoihin. 
Blistexin purkkihuulirasvat on parhaita. Vielä ku sais samaa kamaa vähän hygienisemmassa putkiloratkaisussa, ois kivempi. Miks niin moni muuten ihana huulirasva on tollasessa öököttävässä purkissa.. 
Juicy Tubes on paras. Models Ownit on kans hyviä ja ne tuoksuu kivalle. Ja Models Ownit löyty alelaarista parilla eurolla kipale, ja nää tuoksuu kans tosi hyvälle. Max Factorin oranssi on kans alelaariostos. Ensin himoitsin normaalihintasena kauan. Onneks en ostanu niin säästin pitkän pennin :D Tuoksuu appelsiinille. Tai jollekin semmoselle. Ja tuo HM:n kakspäinen on kätsä kun on samassa kaksi. Lip Smackerit on Viikseltä. 
No en minä näitä kyllä hirveen hyvin vielä osaa käyttää, mutta opettelen kovasti. Liptintti on kiva. Ei näytä huulet punatuilta. Korallinväriset on kans kivoja. Toinen on Rimmelin viime kesänen ja toinen uudempi Revlon Carlsonilta muutamalla eurolla :D

Semmosia huulijuttuja. Sitten ne aina menee kaikkiin kasseihin piiloon ja kulkeutuu sikin sokin.

Ostin tänään afroperuukin ja tekoripset! Vappuna oon ghettoääsbiatch :D Tekis mieli tehä semmonen persimplantti jostain vanusta. Toisaalta mulla kyllä on mitä keinuttaa.. Jos löytys parilla eurolla joku ihan liian tumma meikkivoide niin ois jees.. Tule jo vappu, tule jo.

Mitäs vappuvermeitä teillä on?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti