15 huhtikuuta 2011

Perjantaipölinää

Tästä on nyt tulossa varmaan melkonen sekametelikeitos. Pitäkää tekareista kiinni.

No alotan eilisestä. Oon aina tykänny kalasta. Viime aikoina kalaa on tullu kannettuu enempi kotiinkin asti. Joskus vähän kammoksuttaa hintavaisuus, mutta on se sen arvosta. Jälkiuunipala+oivariini+savustettu lohi=nam.
No se siitä eilisestä. Tänään olin äiteen ja pikkuveljen kanssa kaupugilla. Äiti halusi bilevaatetta ja olin stylisti.. hah. Joo hei äiti laitappas sitten kuva niistä vaatteista! ;D No joo. Käytiin markkinoilla. Lakuja piti saada tän. Ei ne kyllä oo ees kovin erikoisia. Silti pitää saada... Sittenpä sitä äitille löyty mukava paita ja kengät, kelpaa kreisibailata. Hiiih.. No kiltistihän se siellä on. Kuhan kiusaan.

Hiukseni olin värkännyt näin. Kokeilin ekaa kertaa tämmöstä. On joku hiustenlaittointo. Mulla oli pari vuotta sitten tosi pitkä tukka. En oikein osannu tehä sille mitään. No nyt kasvatan ja ehkä sit osaan tehäkki sille jotain. Hiuspuuteria ja suolasuihketta ja kuivashampoota niin ei pitäs enää mennä päätä myöten...


Veli oli omilla teillään, kävin poikien kaupassa (pelikauppa) (joka kyllä on wiihullun mielestä myös tyttöjen kauppa) ja parturissa. Yhessä mentiin syömään Dollyyn. Kaikille voin suositella Dollyn salaattia. Ja ihan se 4 täytettä on jo melkosen hyvän kokonen satsi. Eilen jaksoin syödä sen nelosen, kuuden täytteen salaatti ei mahtunu kokonaan sisuksiin. Niin siis siinä saa valita ite mieluisia täytteitä ja sitten saa lämmintä patonkii/sämpylää/ruileipää ja tuorejuustoa. Nomnomm. Arvoitus: Tykkäänkö salmiakista? Kinderi on vaan koriste.
Toivottavasti kukaan ei ollu niin hyvä uskonen et usko munan olevan koriste.. Ihan varmana syön sen.

Oon joulusta asti säästelly Suolaisen kirjakaupan lahjakorttia erästä tiettyä tarkoitusta varten. Ja nyt pääsin käyttämään kun odotuksen kohdetta oli tullut lisää kauppoihin. Tsek tis.

Helppo kirppu sitten täytteeksi et koko lahjakortti menis siihen. Mulla on ennestään eka ja viimenen Potteri.. Keskivaihe on puuttunut. Nyt enää kaksi pitää hommata. Ihanaa. Haluiskohan Harry leikkii miun kans tänä viikonloppuna..

Ja sitten se viimonen asia. Kaupassa ajattelin vähän ostaa uusia/aiemmin maistamattomia siitereitä (mm. Somersbyn kokoinen makuaukko sivistyksessä täyttyy pian). Se perjantain kruunaus tapahtu siellä kassalla kun se täti kysy oisko mulla papereita. Ihanaa. Näytän 17-vuotiaalta. Superii. No en ehkä oikeesti voi näyttää.. Mut silti. Jee

Hauskaa viikonloppua pupuset! Perjantai on paras. Ehkä.

Ps. Viiksimiestä odottaa kotitontun piilottama aarre. Se saattaa löytyä jos osaa seurata vinkkejä.. Tulis jo kotiin!

Edit. Miksei kukaan oo kertonu miten hyvää tuo Somersby on... nam.

2 kommenttia:

  1. Kiitos soppailu seurasta. Ostokset oli hyvät ja kengät oikein mukavat jalassa. Ja blogisi on huippu!

    VastaaPoista
  2. Tietenkin on huippu. En kai muuten kirjottasi tätä :D

    VastaaPoista