13 huhtikuuta 2011

Päivähoidossa

Tänään aamulla ennen töihin menoa Viiksi vei minut ystäväni Dodon aka Harakan luokse hoitoon (evakkoon). Siellä me keskusteltiin henkeviä, laittauduttiin, syötiin hapankorppuja, käytiin kirppiksellä, käytiin Hesessä (söin salaatin!), käytiin Prismassa ja sitten palasimme tukikohtaamme.

Prismasta ostin kasvoille tarkotettuu Hawaian Tropicin naamaaurinkorasvaa. Ajattelin jos olisin sit vanhana paremmin säilynyt jos sellaista rupeisi jo käyttämään. Kasvovettä myös ostin Harakan opastuksella. Harakka on hyvä noissa kosmetiikka-asioiden incilistojen tuntkailussa. Tai osaan minäki niitä tutkailla mut siihen se jääki sitte.

No niin. Sitten lauloin parit laulut kunnes meillä alko mekon lyhentäjäiset. Ostettiin toissapäivänä molemmat 15€:lla mekot Seppälästä ja niitähän piti lyhentää sitten. Operaatio alkoi jotenki näin:
Mytty ja energiajuomaa. 
Pyykkipoikakin on ompelutarvike. Ja kuva on ihan toimiva vaikka onkin ihan miten sattuu päin.
Ja parit taideotokset. Ihan vartavasten levittelin pöydälle. Mikskäs se Harakka näitä kutsu..en muista enää. Sama pää kesät talvet..

Kotona valmis mekko näytti tältä.. 
Nyt odottelen että ruoka valmistuu. Sitten voin nappasta kuvan ja maistelun jälkeen, jos ruoka on hyvää, voin jakaa reseptin myös täällä. Nälkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti