11 huhtikuuta 2011

Nannaa.

Jou. Sumppisalamen Maxi Makasiini oli antoisa. Aikaisemmin jonakin vuonna ostin ko. kaupasta vaaleanturkoosin kannun. Ihastuin siihen, en oo viel ottanu käyttöön (odottelee keittiönpöydällisiä aikoja..). Nyt löyty samaa sarjaa poistossa oleva kulho. Ostin. 2,5 euroa (lähtöhinita 9,90).
Samana iltana tajusin, et ois ollu fiksuu ostaa kaks niitä kulhoja. Joskus, jos on joku isompi kattaushommeli (bileet, juhlat), ois kiva jos ois pari samanlaista kulhoo. Lauantaina käytiin makasiinissa ja nyt mullon kulhoi kaks. Sipseille toinen ja toinen poppareille. Tai toinen pastasalaatille ja toinen vihreemmälle salaatille! Hiphei!

Ostin ihanat kenkulit. Serkkulikka oli ostanu samanlaiset mut sen ei väliä. 5,90e. Meinasin jo hulluksi tulla ja haluta myös esim violettina, mustana tai valkosena toisen parin, mut onneks tulin järkiini.

Lapsena mummon ja ukin luona marjapuuroa syötiin tämän tapasista muovisista (punasista) kipoista. Pakko oli ostaa tämmösiä retkeilykippoja omaan kotiin. Voin mennä retkelle vaikka vaatehuoneeseen.4kpl/2€.  
Kenkäesittelyä.

Tänään kävin kattomassa ihanaa pikkusta neitiä ja sen jälkeen kävin vähän kirpulla ja kaapunnilla. Ja sitten tulin kotiin ja imuroin ja pesin liian ison kasan astioita. Millonkaan opin tiskaamaan ajoissa, sillon ku tiskii on vaan pari hassua lautasta... En koskaan, veikkaan.

Viiksi, joka on tällä hetkellä viiksetön, pesi pesuhuonetta ja yritti vissiin päästää ittesä päiviltä kloriitin avulla. Onneksi ei onnistunu. Joutus muuttaa jos asunnossa kuolis joku.

Semmosii. Huomenna voisin iskee tänne kuvamateriaalia Joensuun KappAhlista (mitensekirjotetaanenikinäopi??) bongaamastani teinixien raapustusnurkasta. Uuu. Huomenna luvassa myös mummon nurkkien suursiivousta kahden tädin kanssa. Aijjai ku on nannaa.

3 kommenttia: