05 toukokuuta 2011

Ai-kuisviihdettä, postinkantamaa ja muuta

Noniin. Se alkaa olla viikko lopuissaan ja minä oon ollu laiska. Bloggaamisen suhteen tosin vain, en muuten.
Oon muun muassa kokkaillu. Näistä alla olevista aineksista tuli semmosta kaalipataa. Jauheliha paistetaan, lisätään sipulit ja porkkanat, kuullotellaan, lisätään pilkottu kaali, muhitetaan, lisätään raaka riisi ja pikkuhiljaa vettä, kunnes riisi on kypsää. Sekaan pikkusen siirappia/suolaa/soijaa/mitä vaan. 
Tavallinen valkosipulinkynsi olis halunnut olla kiinalainen.. 
Lisäksi olen pyöräillyt paljon, käynyt kirpparilla, vieraillut, vastaanottanut vieraita jne.. Voi ei kirppisaarteet on esittelemättä. No ehkä huomenna löydän lisää. Esittelen viimestään sitten ku toppi tulee pesulastani. Eli huomenna kirppikselle. jee.

Ne parin viikon takaset kirppispurkit on saanu säilyteltävää sisuksiin. Pienessä vehnäjauhoja ruonlaittotarkoituksiin (sijaitsee hellan vieressä). 
Isommassa on leseitä. Masu tykkää. 
Meilä on uusi perheenjäsen.. 
Viiksi osti ku halavalla sai. Oon saattanu pelata pikkusen. Ensin oli kaks peliä. Sitten oli kolme. Ja nyt niitä on kuusi. Ja tuo kone tuli toissapäivänä. Herra Viiksi pelaa vieressäni Turtlesia. Se ei oo ehken ihan miun peligenree äänestä päätellen. (Äiti, mulla on myös semmonen mis on sudokuja ja pasiansseja :D Ja sitä yhtä ekaa pelii et saa koittaa, koska tuota konetta ei sais enää irti sinun kädestä..) 

Postimies pimputti ovikelloani eräänä päivänä. (onneks kuuluu esivarotuksena postiluukkujen kilahtelu, muuten en uskaltas avata, ties mitä kerjäläisiä.)
Vähän eksyin Nellyn superaleen ja näin siinä kävi. Mut ei se mitään. Näille tuli postikuluineen hintaa 11 euroa. Apaut. 
Kengät. Joita täytyy testata et onko ne minulle tarkoitettu, vai tykkäiskö ne enemmän äitin kesävarpaista. Aika pienet 38. Taidanki hakee ne jalkaan, jos ne venys.
--
No niin. Aika kirreet :D
Pipo on ihana. Odottaa syksyä. Tai kylmää juhannusta. Tuo sininen asia on harmaa mekko. Ei siitä sen enempää (sen vois värjätä mustaks..?). Seki makso 1,95. Kuten siis kengätkin. Pipo oli 3,95€. Ihanan kallista.
No niin ja sitten haluaisin kysyä et kuka pirkula on käyny sotkee tuon miun vaatehyllyn?? Siis ylähylly on tosi siisti, siellä on lakanoita ja pyyhkeitä. Alahylly kans on ihan siisti. Ja tuo missä on vaatteet on ihan räjähtäny..Tiiä  mitä sieltä löytys jos rupeis tonkimaan.. Koko ajan sais olla siivoamassa. EN TYKKÄÄ!

Tänään sain muovikassillisen aikuisviihdettä VHS-muodossa. Ehhhehhe. Oon kyllä monet vitsit siitä vääntäny tänään, ihana suomen kieli.
Pistin siis säpäleiksi ne kasetit ja otin virkkausmateriaalin talteen. Ihanaa.. Ja ah miten kiehtova ajatus: "Kassillinen pikkutuhmaa lapin taigaa.."
Siitä voikin päätellä mitä lopputulemasta pitäs syntyä..Ken arvaa? Ei saa arvata jos mie oon jo kertonu. Tekis mieli tähän latoo näitä matskuun liittyviä vitsejä.. No okei pakko laittaa tänne..
"Jaahas jaahas, ei oo katottu tätäkään loppuun asti."
"Onpa kyllä riittosaa tää porno."
"Tässä teen käsitöitä aikuisviihteen parissa."
Voiii... :D

Nyt virkkaamaan tästä jaarittelemasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti