16 toukokuuta 2011

Viime aikoja

No niiiin, kadonnut postaus ei ole vielä palannut kotiin. Liekkö muuttanut sitten Ruotsiin. Ja kameran johto on edelleen myöskin teillä tietämättömillä. Luultavasti jossain kolossa kotona. En ymmarra. Mutta onni on ihanat ystävät ja sieltä löytyvä random piuha. Tässäpä tarinaa viikonlopulta.

Olimme siis siellä piknikkä harrastamassa. Joensuussa näytti tältä:
Siellä se on se Suvantosiltamme. Ihanasti alkaa vihertää. Kyllä kelepasi istuskella pihalla.
Joki. Kanava. Mikä lie. 
 Ruohoakin siellä oli ihanasti.. hah. Ja sitten niitä kalliita ihania vadelmia..
 NAM
 Eikös oo makeen näkönen?
 Toveri J:llä oliki mansikoita.
 Pelasimme skip-boa. Mie hävisin..

Lauantaina kävimme Viiksivaldemarin kanssa kalamarkkinoilla (meinasin kirjottaa kalamessut...ois se seki). Kiertelimme ja saaliiksi saimme voissa paistettuja muikkuja. Otettiin mukaan ja sitten romanttisesti ajelimme autolla ja söimme muikkuja. Oltiin niinku ulkona syöässä. Autobaanalla.

Kesken romanttisen ruokailun tuli vastaan yksi kaveripari/pari kaveria ja päätimme sunnaata Jokiasemalle nauttimaan ulkoilmasta. Siellä istuskeltiin ja siemailtiin limua ja kahvia, kuka mitäkin. Sieltä suuntasimma muistaakseni kotiin. Illalla söin jätskiä ja katoin euroviisuja. Ei menny Oskarilla niin hyvin ku ois suonu. Mut ei se mitään.

Sormiani koristi tietenkin Suomen lippu.
 Eilen käväistiin kaupungilla pyörimässä. Torikahviossa istuskeltiin ja ennen lähtöä otettiin jätskit. Kesän eka pallojätski, lakritsi. Oli nammii. Illaks olin suunnitellu mässyttäväni oikein kunnolla, mut eihän siitä syömisestä tullu yhtään mitään. Kokista join ja sit piti viimeseen asti pidätellä ku ei malttanu mennä vessaan. Lopulta oli pakko, ois kastunu matto muuten. Kökötin telkkarin eessä lattialla. Varmaan metriäkään ollu siihen töllöön. Ai pojat et minuu jännitti. Mut lopputulema oli mainio.
 Liput liehui sunnuntaina jo päivällä. Illalla ne vasta liehukin. Sanoin 3-1 tilanteessa ukolle et jos Suomi voittaa niin lähetään käymään ajelulla. Ja niinhän siinä kävi että "hyvin kävi" ja oli muuten joku muukin lähteny kaupungilla käväsemään. Torilla oli porukkaa ku pipoo, jengi laulo torilavalla, autot tööttäili ja liput liehui. Se oli ihanata se. Ajettiin pari rundia ja mentiin kotiin uinumaan. Ai niin, kynsilakoista ei ollu kolmen erän jälkeen jälellä ku vaan se lippu. Oli jännä.
Askartelin Harakan jääkaappiin uuden tekstityksen. TAIVAS VARJELE miten ihanaa!

Nyt poistun pohtimaan kameranjohdon mahdollista sijoituspaikkaa ja jatkan seurustelua Harakan kanssa. Kiitos muru et sain lainata siun konetta ! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti