31 toukokuuta 2011

Auringon joku

Ei runosuoni oikein sykähellyt nyt. Auringon jumala? Auringon palvoja? No mikä vain. Aurinko on ihanaa. Lotionii pintaan ja eikun kärvennystä.
Mulla oli taas melkosen makeet eväät. Kaverin pihamaalla pitää tietty olla eväät mukana? Eilen ostettuja mustikoita ja tänään ostettuja vattuja. On ne hyviä. Mulla oli pussipuurokin mukana. Laitoin sen sekaan noita tuoreita marjoja. Ei varmaan tarvii ylistää sen taivaallista makua? Nam. Porkkanoitaki oli. Uuden sadon. Suoraan Espanjasta. 
Vähän hyödynsin ihanaisen ystäväni Harakka-murusen kaunista terankii ja kuvailin olennaisia asioita.  
Uudet arskat Seppälästä vitskalla. Kreikasta ostetut aidot feikki Raybanit palveli kaks kesää. Tai palvelis ne vieläki mut sangoista kuoriutuu pinnote.. Mut en kyllä silti niitä hylkää. Otetaan vastaan wayfarerit voimakkuuksilla!
Pongasin nuo siellä kaupassa. Tai siis ensin sovittelin niitä telineessä olevia, kunnes tajusin niissä olevan naarmun.. No onneks vaatteiden seassa hyllyllä oli naarmuton tsipale. Minun. 
Lauantaina kannoin kotiin pikkupikku kynsilakan. Ei kai nyt kynsilakkoja voi olla liikaa. JC:stä kätteisellä ostin. Kolome yheksänkymmentä ol hinttoo. Vielä ku vois ostaa uudet kynsinauhat.
Kukkuu!

Huomenna voi olla luvassa mökkikauden avaus (minun osalta). Jos mökille päädyn, niin suunnitelmissa on saada kala ja sitten savustaa se. Uskaltaskohan kastautuu jorpakossa..

1 kommentti: