01 toukokuuta 2011

Vappenpappen

Vappu alkaa olla pikkuhiljaa taputeltu. Olimme Harakan luona. Meikattiin (Harakka teki mulle sini-pinkin meikin, ihana vappumeikki) ja laitoimme hiuksia. Tosin miun afrossa nyt ei ollu paljon laittamista..

                  
Menu oli tämmöinen. Lisäks meillä oli grillattua halloumia ja sörsseleitä. Ja salaatti ei ollu ainoastaan vihreä. 
Vauhdikasta pilkontaa. 
Joo eihän se nyt kaheksan limee riitä.. Eipä. 
Uus tuttavuus, paahdetut pinjansiemenet. Nam. 
Texmexvoileipäkakkunen. Tein. En maistanu :D Tyhmä pää. Reunan nachot ois ehkä voinu laittaa palasiks tai murskaks ja sillä päällystää, ois helpompi leikata. 
Oi kuinka kaunis kätönen. 
Black n white. Mustaavalkost. 
Ihanaa leijonat ihanaa. Kisat ois kyllä pikkusen paremmat jos Temeki ois <3 :D 
"O laari laari laa", he lauloivat. Sitten he menivät baariin. Siellä he tanssivat. Afroperuukki kulki loppuillan kädessä ja pinneillä peruukin alla kiinni olleet hiukset avattiin. Mahoin olla kyllä kaunis.

No se siitä eilisestä sitten. Eiköhän siirrytä tähän päivään. Aamulla heräsin pirteänä kun peipponen. Tunnustelin olotilaa napustamalla viime viikonloppusia sipsuja. Ja sinnehän ne uppos ja miten ihanaa olla hyvässä hapessa :) Sitten mänimmä torille.
Rättärikulkue.  
Vanhojen autojen kulkue missattiin :( 
Torilla oli kyllä ihmisiä. Valkosia hattujakin vilkkui. Ja kattokaa nyt mikä hattaravaunu! Ihana. Haluan hattarantekijäksi. 
Ja vappupallot tietysti myös. Oisko ollu hieno saada barbababa-pallo. En saanu :( Onneks mulla on viimevuotinen äitin ostama muumipallo vielä olemassa. (olimme citymarketissa ja halusin pallon ja äiti ei ostanut ja menimme autolle ja olin vähän surullinen kun en saanut palloa [en oikeasti] ja sitten äiti meni takaisin kauppaan ja osti minulle pallon ja sitten olin iloinen ja se on vieläkin tallessa ja ilmava.) 
Ja sain yhden lakunkin. Ja limukkaakin kävin ostamassa, olin kuivumaisillani. Viiksi sano tänään, että mulle pitäsi olla jääkaapissa aina kolme litraa limukkaa. I agree. 
Torilta tultua tehtiin herkkusalaattia. Ennen sitä käryytettiin pekonii. Meinasin jo käydä nappaamassa palovarottimesta patterin varmuuden vuoksi pois. En siis osaa paistaa pekonia. Hienoa. Niin siis siihen salaattiin. Kuvaa ei nyt ole, mutta voin kertoa mitä siinä oli. Jäävuorisalaattia, tomaattia, kurkkua, paprikaa, kanaa, pekonia, kananmunaa, paahdettuakuivattusasipulia, ananasta, aurajuustoa ja kastiketta. Voi pojat että oli hyvää. En kyllä laittanu omaani kun yhden pekonisuikaleen, maistu sen verran karsinogeeneille se pekoni (valitsin vähiten mustan). Aurajuusto salaatissa on i-ha-naa.

Joo ja seuraavaksi vuorossa on blogien lueskelua, Pirkan ja mainosten lueskelua ja Marianne Kismettiä.

Hauskaa iltaa namuset! Käyn lakuni kimppuun.

 Edit. TÄMÄ OLI SADASENSIMMÄINEN KIRJOTUS!


3 kommenttia:

  1. Tosi hienon kakun oot osannu tehdä! Voit tehdä meillekin - ostan tarvikkeet. :)

    VastaaPoista
  2. Oi, vappukuvat on otettu melkein mun vanhan kodin rapun edestä. :) Ihana Joensuu. :)

    VastaaPoista
  3. On se ihana. Kaikesta huolimatta :D

    VastaaPoista