23 toukokuuta 2011

D-vitamiinia

Tänään oli taas semmonen päivä, et oli äkkiä päästävä ulos aurinkoon, ennen ku päässä kuuluu "pim"  ja tapahtuu jotain peruuttamatonta. Pakkasin kassiin lukemista, aurinkovoiteet, ison huivin mahdolliseks persiinaluseksi ja muut tykötarpeet. En kuitenkaan jaksanu lähtee mihinkään kovin kauas, joten mummon luo vei tieni. Ajattelin et siitä hyötyy molemmat, mie saan pienen pläntin, jossa palvoo arskaa ja mummo ois mielissään seurasta.


Kurvasin kaupan kautta. Amppari ja battery stripped. Mummon luona otinkin mummolta jonkun hurstin alleni ja nappasin eilisen ja tän päivän lehdet ja ei kun pihalle. Mummo huudatti telkkarii ja katto sisällä jotain elokuvaa. Siinä saattaa olla naapureilla välillä mukavaa, ku ysikymppinen ei viiti laittaa kuulolaitetta, vaan vähän huudattaa töllötintä. Mut tuskinpa se yöllä huudattaa, et ehkä se on ihan luvallistaki metelöidä :D


Battery on miun nammii. Karjalaiset ku oli selattu niin kaivoin omat lehtivarastot. Mummo kahto että "muotilehtee" luen. Tuumas, että sieltä sitä kirpputorilta löytyy hirveesti sitä muotii. Yees mummo, I know. Ihana et mummo asuu lähellä ja et sillä on oma pikkupiha. Johon paistaa aurinko.
Ps. Parveke ois kiva.

Auringonoton jälkeenki päivä on menny lepposasti. Olin pikkuveikan ja hänen tyttöystävän mukana mäkissä. Ja vihdoin siivosin vaatehyllyn!

Ja tossa hetki sitten iskin kyynärpään seinään. Kello tippu lattialle. Wii putos puoliks lattialle, oisko se kello osunu siihen tms. Korupuu putos ja hajos. Korut lensi. Lattiaan tuli pikkulommo. Hajuvesipullo putos. Onneks hajuvesipullo ja wii säily ehjänä. Toisesta ois seurannu suunnaton suru ja toisesta karmee lemu..

Nyt niitä kommentteja, joohan? On kai siellä joku muukin "vähän" kömpelö? Mitä ootte kompuroinu?

3 kommenttia:

  1. hahaha, voi pientä :D
    mutta se on hyvä että siulla on vielä taito tallella, mikäs henhi se semmonen kolistelematon henhi ois :)

    VastaaPoista
  2. ja tajusin just että siun peukalo on ihan kun yksi extraraita amppariin, herkullisen pinkervää

    VastaaPoista
  3. No värjäsin tietysti sen kynnen ensin, ennen ku rupesin syömään. Uskotko? En miekä

    VastaaPoista