09 toukokuuta 2011

Kirpparilta kannettua

No niiin. Tänään oli taas ihan mukava kirppispäivä. Viime aikoina oon siellä vilkuillu eniten vaatteita ja kenkiä ja muute semmosta. Mitään romuu en tänne asuntoon tällä hetkellä tarvii. (Paitsi jos joku tavara haluaa väkisin minunu mukaani..)

Käytiin kaverini kanssa Jättikirppiksellä, Uusiotorilla, Karjalan avun kirppiksellä ja Valintakirppiksellä. Kontissa ois ehkä ollu jotain ihanaa, ku tuli ihan semmonen olo.

Tässäpä näitä ostojani:
Pieni konjakinruskea kassi 2€. Kumpikin kuva vääristää ton värin. Ei se oikeesti oo vihertävä. Niin siis konjakinruskea. 
Isompi harmaa kassi 50snt. Ulkokuori priimaa, sisältä huonommassa kunnossa. Mietin onkohan se nahkaa, kun on noin hyväkuntoinen. Miten sen voi saada selville?? Auttakkee urpoo. Jättikirppikseltä nämä siis. OStin sieltä myös vaaleenpunavalkoiset pilkkuballerinat 2€:lla, jotka oottaa sappisaippuakäsittelyä. Ehkä laitan myöhemmin kuvan, ehkä en.

Myös ne aiemmat on vieläki esittelemättä. Eipä oo kukaan kuvien perään itkeny. Lisäksi ostin pienen suomalaisen Jaro-merkkisen teräksisen tarjoiluastian. Yritin löytää enempi tietoo tosta Jarosta mut en löytänyt. Tietääkö joku jotain? Otin siitä kuvan, mut se ei halunnu nettiin. Yritän muistaa sitäkin kuvailla uudelleen.
Uusiotorilta eurolla vaaleet karmeet farkut, joista toivottavasti tulee kivat shortsit kesämmällä (vatsani täytyisi vetäytyä sisään pari senttiä, muuten vanne kiristää vatsaani).

Semmosii juttuja kirpparilta. Pankkitili vuotaa en verran, et shoppailen ehkä koko kuukauden kirpparilla. No ei sen, en mie mitään tarvihekkaan.

Tein äsken lihamureketta missä on seassa suolasienisilppua. Nammii. Lisäks paistoin samasta mössöstä pari pihviä, jotta kun olen laiska pikkuvaimo, voi Viiksi ottaa sitten pakastimesta apetta. Avot.

Kylläpä on tuo jellonien peli alkanu ihanasti <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti