26 toukokuuta 2011

Liperii

Tämä postaus palasi sittenkin kotiin. Routa porsaan kotiin ajaa. Julkasen sen nyt uudelleen.

Tänään oltiin Hartsun aka Harakan kanssa pienenpienellä kirpparireissulla kotiseuduillamme Liperissä. Paska hais ja traktorit huristeli niin kotosasti :D Reissuun sisältyi myös muutama sukulainen (minun ja Harakan), kallista romuu ja ihmeellistä jengii.


Eka kirppis ei halunnu luopuu romuistaan vissiin ihan pikkurahoilla. Ihan suosiolla saavat sit pitää ne rättisä, jos meinataan pyytää ihan hölmöjä hintoja. (vanha tyynyliina euron jne..kun uuden ostaa alle kahdella) Ois luullu et kyläpahasten kirppiksillä hinnat ois alhasia, mut paskanmarjat.


Toisella kirppiksellä tais olla vähän samanlainen ryöstörahastusmeininki. Etenki, ku pohjakassa oli olematon. Luulis et ihan normi kirpparilla ois kassassa antaa takas parista kympistä :D "Ihmiset ostaa liian pieniä ostoksia, pitäs ostaa jotain isoa." Hmmmm..Oliko se kirppis vai mikä se oli?? No mut joo.


Siirryimme maaseudulta kaupunkiin ja yritettiin parille kirpparille. Yritettiin; ensimmäinen olis auennu klo 16, toisen kohalla en raaskinu laittaa kahden euron kolikkoo parkkimaksuihin, ei ollu pienempää kolikkoa ja se 2 eurolla ois saanu ihan liian paljon aikaa :D No mentiin sit johonki romuhalliin ja sit käytiin vielä yhdellä kirppiksellä. Minen ostant mittään. Säästypähän rahat.


Kun oli kirppistä (ja ilmaa..) massut täynnä, mentiin kaupan kautta Hartsun luo. Ostin tonnikalasalaattiaterian. Kun rupesin syömään sitä, huomasin että purkin ja sen muovin välissä oli joku ruoankappale, jonka reiästä sinne purkkiin on päässy ilmaa. Yöks en uskaltanu syödä. Niinpä lampsin takasin kauppaan ja vaihdoin toiseen. Vihdoin sain pikkusen murua rintojen alla sijaitsevan ulokkeen syövereihin. Oisitteko muuten uskaltanu syödä sen? Ihan vaan kiinnostas tietää, et oonko neuroottinen vai ihan normaalin itsesuojeluvaiston omaava syöjä..


Sitten Suomen peli ja ihanaa leijonat ihanaa ja niin edelleen ja nyt olen kotona. Semmonen päivä se on ollut tämä torstai. Nyt blogien luentaa, lehtien luentaa, lampaiden luentaa ja sit unien luentaa. Kuitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti