10 toukokuuta 2011

Reporanka

Jaa mistähän se tuokin ihmellinen sana oikein tulee Reporanka.. Onks ketun selkäranka niin löysä, et kettu ei jaksa kävellä..Täh. Nyt väsyttää tosi paljon. Jaa ja joku päänsärky yrittää hiippailla. Se aika kuukaudesta, myös päänsärkyjen uhka mahdollinen.

Tänään käväsin mamman kans Prismalla ja Tokmannilla ja Prismalla. Tehtiin vertailevaa mullanmetsästystä ja päädyttiin sitten ostamaan sieltä kalliimmasta paikasta, hah. No ei ku saatiinhan me 25l enempi ku otettiin kuulkaa Kekkilää. On siellä sitten hyvä kasvaa niiden asioiden, joita äiti siellä aikoo kasvattaa.

Puutarhajutskakaupoissa kierrellessä sitä niin kovasti haaveilee siitä omasta. Tosin mulla saattas iskee suuruudenhulluus ja sit oisin kusessa niitten rehujeni ja niiden kitkemisen kanssa. Ehkä teen kasvimaan vasta sitten, ku mulla on kitkemisikäisiä lapsia. Oisko 4 vuotta sopiva kitkemisenaloittamisikä??

Kävin Harakan luona myöskin. Sillä on ihana uus terde eli terassi eli lisähuone. Siellä istuimme (makasin sohvalla).

Näin tänään telkkarissa mainoksen, jossa mainostettiin Tupla shuffle keksipaloja. Nyt keksihyllystääää! Oi nam. Joku vois ostaa ja tuoda mulle yhden. Katon tässä salkkareita. Miks tuo joku tyttö, jonka nimeä en muista, sanoi: "Käyn äkkiä vessassa, mennään sitte heti meille." Miksei se menny kotiinsa kusemaan vessaan, samassa talossa kai siinä sarjassa tapahtuu kaikki... Tyhmä salkkarit. Katon silti.

Mitähän vielä kirjottasin sinne. Jännittää, tuoko Viiksimuruseni tullessaan salaattilingon. Hyvästi märät salaatit! Mamma osti mulle tänään pinjansiemeniä. Ne on ihan törkysen kalliita. Pitää tehä hintavertailua ja selvittää Pirkan pinjansiemenien hinta.... Kukaan tietääkö? Mut niih. Ne on hyviä salaatissa. Kyllä suolapähkinätkin on. Ja sipulirouhe. Ja muutenkin on kiva saada salaattiin vähän rapsakkuutta. Ja ostettiin jokunen aika sitten myös semmosia juustolastuja. Mukavaa vaihtelua salaatteihin. (Lyömätön ykkönen on yhä aurajuusto. Lyömättömyyskisaan ei lasketa nyt fetaa tai halloumii tai vuohenjuustoa..) Voi kun pääsis jonnekin ravintolaan jonkun ihanan herkkusalaatin (syömään).

Jahas taidan tästä tarttuu hetkeksi lehteen ja oottaa et Muodin huipulle alkaa. Kukakohan voittaa.. Leni on paras. Ja Linda. Pahoittelen kirjoitusvirheitä, olen ketunselkäranka.


7 kommenttia:

  1. Sie oot kyllä hyvä journalisti, ihanku jonku lehen pääkirjotus, kun tuossa lopussa on tuo koonti, eli ketunselkäranka :D Toista ne vaan on miun runoilut, palkkaan siut freelanceriks miulle!onko ne niitä ne,ne mitkä kirjottaa minne sattuu...

    VastaaPoista
  2. Joo maksua vastaan voimme sopia mistä vain. Kaikenlaisia palveluita saatavilla! ;D

    VastaaPoista
  3. Luulen, että nelivuotias osaa hyvinkin kitkeä - eri asia sitten onko jäljellä rikkaruohot vai tulevat syötävät. Itselläni on ollut sipulin istutuksessa apuna kolmevuotias. Tosi hyvin osasi - topakka emäntä! (Jouduin vaan kulkemaan perässä ja salavihkaa kääntämään jokaikisen sipulin oikein päin.) Ja mielellään auttoi äitiä.

    VastaaPoista
  4. Ai vitja miten tyhmä pentu ollu! :D

    VastaaPoista
  5. koska ne tupla shuflet on keksihyllyssä, niitä saa syödä myös karkittomat ihmiset :)
    siksi se huutaa että nyt keksihyllystääää :D

    VastaaPoista
  6. Mutta jos elää terveellisesti niin se on yks ja sama missä hyllyssä se on :D Ja meinasin sanoo et viikonloppuna vois ostaa ja herkutella pari. Siinä "syön vain pari" -tapauksessa ois ihan sama ostaa ihan semmonen patukka vaan. Mut onnea sulle, taidat jo olla siellä keksihyllyllä ;D

    VastaaPoista
  7. Ei ollu tyhmä pentu, vaan uteliaan avulias :P

    VastaaPoista